Make your own free website on Tripod.com

TEKNIK MEMANJANG DAN MEMBESARKAN ZAKAR LELAKI


Dalam kajian oleh penyelidik di Amerika terhadap pendapat perempuan tentang saiz zakar pasanganya, 67 % mengatakan saiz zakar adalah adalah faktor penting dalam mencapai kepuasan seks. Saiz zakar yang kecil menyebabkan ianya tidak dapat menusuk kedasar faraj wanita , dimana didasar faraj ini terdapat sebuah taman yang amat sensitif dengan sentuhan. Alangkah ruginya jika kita tidak dapat mencerobohi taman ini, kerana tanpa menyetuh dasar faraj, kenikmatan jimak yang optimum tidak dapat dicapai. Jika dasar faraj ini dapat ditusuk dengan zakar, pasangan anda akan merasa kenikmatan yang tidak terhingga, dan ini mempercepatkan inzal pasangan anda.  Apakah saiz zakar yang normal bagi lelaki?

Bagi lelaki matang, saiz zakar normal ialah pada saiz 6 inci, bergantung kepada keturunan. Jika anda memiliki saiz ini, anda adalah normal, tetapi jika kurang dari 6 inci, ianya tidak normal dan perlukan proses pemanjang  dan pembesaran zakar ini. 

Dikatakan kaum Arab Sudan mempunyai saiz zakar yang panjang pada purata 7 ke 8 incipanjang bagi lelaki normal, dan dalam rekod dunia, lelaki yang mempunyai zakar terpanjang didunia ialah lelaki berketurunan Arab Sudan, iaitu sepanjang 18 inci, ramai juga mempunyai saiz sekitar 9 inci.

namum, tidak ramai yang mengetahui kaum Arab dan Afrika mempunyai rahsianya yang tersendiri iaitu mengamalkan teknik-teknik urutan pada batang zakar semenjak mereka masih kecil lagi sehinggalah mereka mencapai saiz zakar yang mereka kehendaki. Teknik urutan ini boleh diamalkan oleh setiap lelaki tanpa had umur, yang pentingnya kita melakukan latihan ini sehingga kita berpuas hati dengan hasilnya.

Kini rahsia kaum Arab dan Afrika ini akan menjadi milik anda. Ianya telah dipermudahkan dalam bentuk gambarajah tentang cara urutan , (teknik 1) dan cara pemberat (teknik 2) . Oleh itu anda boleh melakukan nya sendiri dirumah 10-15 minit  setiap hari tanpa perlu mengeluarkan perbelanjaan . Hasilnya dalam masa 1 bulan , zakar anda akan lebih panjang 1 inci atau lebih dari sebelumnya, dan jika anda  teruskan latihan ini selama 6 bulan atau lebih, anda mampu menjadikanya 3-4 inci lebih panjang. Selain dari itu, ukurlilit zakar anda juga akan lebih besar. Ini dapat memberi kepuasan yang tidak terhingga kepada pasangan anda . Isteri anda akan lebih sayang kepada anda dan anda sebagai lelaki akan berbangga dengan kelebihan yang anda miliki.

Jangan biarkan peluang ini berlalu begitu sahaja. Teknik urutan hanya menggunakan tangan dan dua jari anda anda sahaja dan semuanya dibawah pengawalan anda. Oleh itu anda tidak perlu risau tentang kesakitan atau kesan sampingan kerana tiada bahan kimia digunakan. teknik urutan ini juga akan melancarkan perjalanan darah disekitar zakar, jadi ianya akan membuatkan zakar tegang sepenuhnya dan sentiasa segar. Jika anda seorang yang sibuk, anda boleh mengamalkanyan ketika ditandas sebelumn masuk tidur, atau pun diawal pagi ketika bangun dari tidur. Ianya hanya menggunakan 15 minit dari masa anda.

Borang Pesanan & Harga

(Cetak dan poskan)